Algemene voorwaarden

HomeAlgemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

1. Alleen deze voorwaarden regelen de reserveringen en verblijven in onze bed en breakfast de Zevenslaper en de betalingsvoorwaarden voor onze diensten.

2. Alle informatie en prijzen zijn gebaseerd op onze huidige tarieven. De datum van hun geldigheid is vermeld op het tarief.

3. Reserveringen door de gast worden bevestigd per bevestigingsmail. Door de bed en breakfast de Zevenslaper bevestigde individuele boekingen zijn gegarandeerd tot 20u. Er kan later ingecheckt worden op aanvraag. 

4. Bij aankomst moet iedere persoon een identiteitsbewijs tonen.

5. De kosten van het verblijf of de diensten zijn betaalbaar op de dag van reservatie of de dag van aankomst naargelang de keuze. 

6. In geval van annulering van een reservering van 7 tot 0 dag(en) is de prijs van de totale reservatie verschuldigd als forfaitaire en onherleidbare schadevergoeding. Raadpleeg de annuleringsvoorwaarden voor alle info hierover. 

7. Claims wegens beschadiging, vernieling of verwijdering van voorwerpen die in de bed en breakfast de Zevenslaper zijn meegebracht, moeten onmiddellijk en ten laatste aan het einde van het verblijf worden gemeld aan de eigenaar. 

8. Het Belgisch recht is van toepassing op elke vordering tot betaling en op elk geschil tussen de partijen. Alleen de verzekeringen tussen de partijen en de rechtbanken zijn bevoegd.